Beter golfen zit in je hart en tussen je oren

In reguliere golflessen ligt de klemtoon vrijwel steevast op technische en fysieke aspecten. Stand, grip, backswing, follow-through: het zijn de vaste onderwerpen. Hoe belangrijk het technische deel ook is, het mentale en emotionele deel van het spel krijgt echter nauwelijks aandacht. Terwijl juist daar vaak de grootste winst te behalen is. 

Carpe Diem Training & Coaching through Golf”® leert u het allerbeste uit uw golfspel te halen door uw mentale en emotionele benadering ervan te verbeteren. Natuurlijk: als er technisch wat te verbeteren is krijgt u dat ook mee. Maar het belangrijkste is, dat u leert het beste in uw persoonlijkheid naar boven te halen en vanuit uw authentieke karakter en stijl te gaan spelen. Om zo met veel meer vertrouwen en plezier de uitdagingen in de baan aan te gaan en daardoor aantoonbaar betere resultaten te boeken.

Omgaan met druk, het accepteren van een mindere slag (of een mindere dag), in uw kracht blijven, uw concentratie vasthouden, steeds constructief blijven in uw benadering: het is allemaal te leren. En makkelijker dan u denkt!

 

Voor de ambitieuze golfers hebben wij Allroundgolf, dit is een initiatief van Carpe Diem Training & Coaching through Golf”®.  Allroundgolf.nl houdt zich bezig met alles op het gebied van golf. Door deze site in de gaten te houden blijft u altijd op de hoogte van de laatste trends, tips en evenementen.

Wij werken vanuit GC de Hoge Dijk te Amsterdam  en verzorgen Training & Coaching voor Golfers, bedrijf uitjes, golf lessen en maak kennis met het HCP  in one day
Het golfvaardigheidsbewijs, afgekort GVB, is het bewijs dat de houder aan de elementaire eisen van het golfen voldoet, en daarmee de basisvaardigheden van het spel beheerst.

Waar het behalen van het HCP bij al onze collega’s dagen soms weken duurt kunt u dat bij ons al in één dag! En dit zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Door onze flexibele opstelling en goede samenwerking met partners kunnen wij ook leuke combinatie arrangementen aanbieden.  Alles behoort tot de mogelijkheden en we maken met alle liefde een offerte op maat.

 
Bent u een beginnend golfer die op een heel bijzondere manier het GVB wilt behalen?  Klik hier voor meer informatie 


Bent u die ambitieuze speler die eindelijk een handicap lager dan 10 wil krijgen? 
Klik hier voor meer informatie


Of wilt u echt de diepte in en leren uw eigen golfcoach te worden?
 
Klik hier voor meer informatie